27 Temmuz 2021 Salı

Panel Çit ve Tel Çit

  Hiç yorum yok


Panel çit neden en çok tercih edilen çit sistemlerinden biridir, birçok farklı alanda kullanılabilir. Oldukça şık ve modern görünüm sağlar ve güvenlik ihtiyacını çok yüksek derecede sağlamaz daha çok ufak çaplı güvenlik alanında etkilidir, hayvanların mülkünüze girmesini etkili şekilde bertaraf eder. Panel Tel çit fiyat bakımından da oldukça uygun oldugu için tercih edilir ve sevilen sistemlerin başında gelmektedir. Müşteri taleplerinin isteklerine göre ölçüleri ayarlanabilir, panel çit sistemler; 2,-5 metre genişliğinde de üretilir ve paneller birbirine oldukça kolay şekilde montaj edilir. Taşınma veya yer değiştirme durumlarında oldukça kolay şekilde sökülebilmektedir.

Panel Çit Avantajları Nelerdir?

Panel Tel çit avantaj sağlayan bir güvenlik çözümüdür.

Özellikle de bahçeye kedi, köpek, veya istenmeyen kişilerin girmemesi için,

Bahçeye zararlı kemirgenlerin girmemesini engeller,

Güvenli ve sınırlı bir alan yaratmak için tercih edilmektedir.

Bu avantajların dışında elbette güvenliği sağlarken aynı zamanda estetik bir görünüm de sağlamaktadır. Bu sebeple de yaygın olarak tercih edilen bahçe duvar çiti çeşitlerinden biridir.


Panel Çit Toprak Zemin Özellikleri


H Yükseklik50cm 75cm 100cm 120cm 150cm 200cm

Tel Kalınlığı4 mm, 4,5 mm , 5 mm

Tel uzunluğu200cm 250cm

Kutu Profil50X50 1.5mm 2mm

Bağlantı elemanlarıÇelik dübel, Profil kapağı, Çelik klips, Çelik vida


Panel Çit Nerelerde Kullanılır?


Panel çit kullanım alanları oldukça geniştir. Genel olarak:

Toprak zeminlerde,

Çim zeminlerde,

Beton zeminlerde,

Duvar zeminlerde,

Kademeli duvarlarda kullanılabilir.

Panel çitler oldukça dayanıklı ve sağlam çit sistemleridir. Müşterilerimiz talep ettiği doğrultuda, arzu edilen kalınlıklarda ve farklı göz aralıklarında panel çit üretimimiz mevcuttur. Panel çitlerin montajının yapılmasının ardından aynı çitler oldukça uzun yıllar, paslanmadan ya da kolay kolay hasar almadan kullanılabilir. Kaliteli şekilde oldukça titiz üretim anlayışımız ile ürettiğimiz çitlerin uzun süre bakımını, boyasını ya da onarımını yapmadan, ilk günkü haliyle kullanabilirsiniz. Bursa tel çit fiyatları bakımından da oldukça uygundur. Fiyatların belirlenmesinde ise:

Panel çit fiyatları birçok unsura göre belirlenmektedir. Bu unsurların başında elbette kalite gelmektedir. Kaliteli olan paneller daha uzun süre paslanmadan, hasar almadan ya da rengi atmadan kullanılabilir.

Panel çitlerin fiyatları, diğer güvenlik sistemleri ile kıyaslandığında oldukça uygundur.

Panel çitler birçok farklı zemine uygulanabilir sistemlerdir. Bundan dolayı da fiyatları diğer sistemler ile kıyaslandığında daha uygundur.

Fiyatların belirlenmesi için panel çitin hangi zemine uygulanacağı, ne kadar oranla uygulanacağı ve kullanılacak diğer yöntemler de etkili olmaktadır.


Firma: Panel Çit Ankara 

Telefon: 0542 740 8440

E-Posta: panelcitankara@gmail.com

Adres :Macun Mahallesi Erciyes İs Yerleri Sitesi 199.Cadde No :9 Yenimahalle /Ankara

Çalışma Saatleri: Pzt- Cts: 8.00-21.00

Web adresimiz: www.panelcitankara.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder