15 Ocak 2013 Salı

Ankara Bahçe duvarı Yapımı

  3 yorum
Ankara Bahçe duvarı Yapımı ile ilgili siz sevgili ziyaretcilerimizi bilgilendirmek amacı ile makalemizi hazırlamış bulunmaktayız.

Sevgili ziyaretcilerimiz Bahçe duvarı yaptırmak kesinlikle cok iyi bir düşüncedir çevre düzenleme alanında en önemli görüntü güzelliği sağlayacak ilk hamledir bahçe duvarı yaptırmak bu yüzden en iyi görüntüyü secmek ve en uzun ömürlü kalacak duvarı yaptırmaktır maksat.


Bahce duvarlarınızı yaptırmak icin cok büyük sermayeler gerekmemektedir işinizi bilen kişiye ve referansları bulunan şahıslara yaptırmanız hem bütcenizin elinizde kalmasını saglayacak hemde cok estetik bir duvara sahip olacaksınız. Bugünki makalemizde sizlere bahçe duvarları ile ilgili bazı sorunlardan bahsetmek istiyorum neden sizin bilinclenmeniz icin.

Bahçe duvarılarındaki en büyük sorunlar şunlardır. 1 Şahıs ile anlaşılır ve saglam bir teklifiniz yoksa bahce duvarınızın görüntüsü kötü cıkarsa veya pırtılı, yamuk, düz olmayan görüntülü oldugunu farzedersek bunu düzeltmenin yolu yoktur ancak giden parayı cöpe atarak yeniden yıkıp yaptırmak gerekir bu türlü zahmetlere girmemek icinse işini bilen ustalara yaptırmak gerekmektedir.

Bahçe duvarı yapmak maksatı ile kendini usta zanneden zihniyeti sadece paranızı almak olan teşronlara kesinlikle taviz vermemenizdir işini bilen usta kalıbını kendi kurandır parlak yüzlü teşron görüntüsündeki şahıslar ise işi bilmeden aracılık sıfatı ile işinizi alıp sadece para kazanmak amacı ile işinizi işi bilmeyen insanlara sadece ucuz olması amacı ile yaptırır ve işinizin içine tabiri cahisse eder bırakır.

Bahçe duvarı yaptırmanın buna benzer sorunları vardır sizlere en iyisi bir firma öneriyorum firmalara yaptırın kdv isteyin

3 yorum :

  1. Bahçe duvarı yapımı16 Mart 2016 02:06

    Bizim bahçe duvarı yapımı konusunda uzman kişilerden bilgi alıp ihaleye hazırlık yapmamız lazım bizimle iletişim kurarmısınız teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Desenli bahçe duvarı18 Mart 2016 01:38

    Ankarada desenli bahçe duvarı yaptırmak istiyorum ve istediğim deseni bir türlü bulamadım sizin elinizde kaç model var bana bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. Ankara bahçe duvarı yapımı19 Mart 2016 15:54

    Ankarada bizim apartman çevresine istinat duvarı şeklinde desenli duvar yaptırmak istiyoruz bizim işin yerine bakıp öyle teklif almamız olurmu bazı kırıtik alanlar var mutlaka görmelisiniz

    YanıtlaSil